Munkámról

2013.07.29 09:15

 

A munkám igen változatos, amely jellegét tekintve fizikai és szellemi tevékenység is egyben.

Feladatim közé tartozik a különböző nyomtatványok kitöltése, szövegek előállítása, rögzítése, dokumentumok szerkesztése. A megbízás során keletkező írott szöveg, levél, adat, bizonylat, azok mellékleteinek kezelése, csoportosítása. Továbbá az ügyféllel történő együttműködéshez a nélkülözhetetlen adatok, információk begyűjtése kezelése, rendezése, feldolgozása, visszakeresése, tárolása és továbbítása illetve postázása.

Természetesen a megrendeléshez  kapcsolódóan az intézkedéssel mindig a  határidők figyelembevételére valamint annak betartására kell törekednem a szolgáltatás minősége érdekében.

Munkám leginkább kedvelt része az ügyféllel történő kommunikálás, valamint a kapcsolattartás. Érdekel az emberek problémája, azok megoldásaihoz szívesen adok felvilágosítást, tájékoztatást és a lehetőségeim korlátaihoz mérten nyújtok segítséget. Tisztában vagyok azzal, hogy a szolgáltatásaim az azt igénybevevő minősíti, és az általa elvárt eredménytől függ a másoknak is ajánlása. Számomra fontos az ügyfél elégedettsége ezért teljes diszkréció mellett, igyekszem feladataimat mindig pontosan és gyorsan ellátni.